Space Marine 2 open beta geannuleerd, fans krijgen skin als goedmakertje

News
dinsdag, 02 juli 2024 om 10:00
space marines soldaten 2f1692868185
Er komt toch geen open beta voor Warhammer 40,000: Space Marine 2. Volgens de ontwikkelaar zou het namelijk afleiden van de laatste voorbereidingen voor de lancering.
De ontwikkeling van Warhammer 40,000: Space Marine 2 verloopt niet helemaal volgens plan. De game werd officieel aangekondigd in 2021 en in 2022 kwam er een grote gameplay reveal. De planning was om de game in ‘de winter van 2023’ uit te brengen, maar uiteindelijk was die deadline niet mogelijk om te halen.
Sterker nog, de release is met bijna een jaar uitgesteld. Space Marine 2 staat nu namelijk gepland voor 9 september. Voorafgaand aan de lancering zouden spelers wel al met de game aan de slag kunnen gaan door middel van een open beta. Maar ook dat gaat nu niet door.
Dat laatste hebben ontwikkelaar Saber Interactive en uitgever Focus Entertainment aangekondigd in een post op de Steam-pagina van de game. De makers weten dat het ‘teleurstellend nieuws’ is voor de fans.

“Space Marine 2 is bijna klaar. We richten ons nu volledig op het optimaliseren, polishen en oplossen van resterende problemen voor de lancering op 9 september. Dit betekent dat we geen publieke online beta zullen draaien, omdat dit de ontwikkelteams zou afleiden van de voorbereidingen voor de volledige lancering, en onze prioriteit is om de best mogelijke ervaring te garanderen bij de release.”

- Saber Interactive

Goedmakertje voor de fans

De ontwikkelaar heeft de laatste tijd ‘veel enthousiasme’ gezien in online communities voor de game. Om fans tegemoet te komen die erg uitkeken naar de beta, zullen zij een Porphyr Shield Bost Pistol skin krijgen wanneer Warhammer 40,000: Space Marine 2 uitkomt.
Het goedmakertje is niet voor iedereen. Het geldt alleen voor spelers die zich hebben aangemeld voor de beta voor 28 juni. Het is niet duidelijk of de skin ook later op een andere manier is te krijgen in de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties