Sony verwijdert releasewindow PS5 games uit CES 2021 trailer

News
maandag, 18 januari 2021 om 8:00
horizon forbidden west coverartkf1593505715
Sony maakte afgelopen week een aantal data bekend die de release windows vormen van aankomende PS5-games. Nu heeft Sony deze data weer verwijderd uit haar trailer.
Deze week was de techbeurs Consumer Electronics Show 2021 (CES 2021). Er werd van alles aangekondigd, waaronder een hele sloot aan release windows voor aankomende PS5-games. Met een trailer kwamen onder andere onderstaande data aan bod:
Nu heeft Sony besloten om de video met deze data een update te geven, waarin opmerkelijk genoeg alle genoemde data ontbreken. De nieuwe versie toont de data van haar eigen games in de trailer die al bekend waren, maar alle third party PS5-games hebben nu dus geen release window meer.

Aanpassing trailer met release window PS5-games onduidelijk

Waarom Sony de trailer aangepast heeft is nog niet bekend. Wellicht is er een of meerdere games die toch niet in deze periode uit zullen komen of is er een game verkeerd vermeld in het rijtje. De uitgevers zelf hebben de gemelde data niet bevestigd. Het is dan ook nog afwachten of de releasedata die Sony eerdere meldde nog wel kloppen.