Eerst foto's Mortal Kombat-film en details over het plot bekend

  Mortal Kombat krijgt eindelijk een nieuwe film. De film, die op 16 april uit moet komen, zal een soort reboot van de franchise worden. Hoewel gameverfilmingen vaak teleurstellend zijn, zijn de eerste foto's van Mortal Kombat veelbelovend.

  De eerste foto's van de aankomende verfilming van Mortal Kombat zijn online geplaatst via een serie tweet van het Mortal Kombat Movie-kanaal. De foto's tonen een aantal belangrijke details en onthullen van sommige karakters het indrukwekkende uiterlijk. Zo zien we Lui Kang (Ludi Lin- Power Rangers) en Kung Lao (Max Huang) op een van de foto's, is Major Jackson 'Jax' Briggs (Mehcad Brooks) te zien met mechanische armen en zien we een deel van het masker van Sub-Zero.

  In de tweede posts is Hanzo Hasashi (Hiroyuki Sanada - The Wolverine) te zien, die later in de film als Scorpion terug zal keren. De foto lijkt te gaan om de scène waarin hij vermoord wordt. Een andere foto toont Kano Josh Lawson) , maar dan nog zonder zijn metalen masker en de derde foto laat Cole zien. Die laatste komt, naast Sonya Blade (Jessica McNamee), ook in de derde tweet voorbij.

  Cole (Lewis Tan- Wu Assassins) vormt een belangrijk onderdeel in het Mortal Kombat verhaal, waarover ook al het nodige bekend is. Hij is een MMA-vechter die aan lager wal is geraakt. Hij wordt opgejaagd door Sub-Zero en zo in aanraking komen met het Mortal Kombat toernooi en de andere strijders uit de game. Waarom hij opgejaagd wordt is hem onbekend, evenals zijn afkomst. Het enige dat Cole weet is dat de plek die hij op zijn borst heeft er wat mee te maken heeft. Cole zal in ieder geval ook in aanraking komen met Shang Tsung.

  Mortal Kombat reboot komt op 16 april naar HBO en de bios

  In Mortal Kombat zal naast deze karakters ook ruimte zijn voor veel andere bekende gezichten uit de games. Zo komt Lord Raiden (Tadanobu Asano - Thor) voorbij en zal Bi-Han (Joe Taslim), zoals Sub-Zero vroeger heette, in het begin van de film ook te zien zijn. Het verhaal over de ruzie tussen Scorpion en Sub-Zero wordt in de film verteld. Dit geheel zal ongeveer 10 minuten duren en bestaan uit een gevecht in het oude Japan.

  Mortal Kombat wordt geproduceerd door Todd Garner en James Wan en staat gepland voor een release op 16 april 2021. Dan verschijnt de film in de bioscopen en op streamingdienst HBO.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.