Update - Mondkapjes kopen bij Nedgame nu met korting!

  Bij Nedgame is een scala van nieuwe mondkapjes te koop die je als geek niet wil missen. Voor slechts een tientje heb je namelijk een mooi maske dat je gezicht beschermt in allerlei verschillende printjes. Zo kun je je Harry Potter-huis of favoriete superheld op je gezicht dragen.

  Update - Nu in de aanbieding

  De mondkapjes bij Nedgame zijn nu tijdelijk in de aanbieding. In plaats van de tien euro die je moest betalen, kun je nu voor 7,50 toeslaan en herbruikbare mondkapjes scoren. Laat je kans niet liggen en wees er snel bij voor de aanbieding weg is!

  Gezien de nieuwe maatregelen en de mogelijkheid dat winkels je weren als je geen mondkapje draagt, is het van groot belang om toch maar een gezichtsmasker te kopen voor de zekerheid. Nedgame heeft daarom een aantal nieuwe mondkapjes die je kunt kopen. Deze zijn speciaal ingesteld voor de geeks onder ons met Harry Potter en superhelden-prints.

  In totaal heeft Nedgame zeven mondkapjes die je kunt kopen. Zo zijn er namelijk mondkapjes van Zwadderig en Grifoendor, terwijl ook de Hogwards Express een eigen print heeft gekregen. Qua superhelden zijn er maskers van Superman, Batman (2 keer) en Wonder Woman.

  Mondkapjes wegens nieuwe maatregelen

  Sinds de meest recente persconferentie heeft Minister-president Mark Rutte aangekondigd dat winkels zelf mogen bepalen of ze klanten binnenlaten zonder het dragen van een mondkapje. Sterk wordt dan ook aangeraden om deze te dragen zodra je de straat opgaat. Op het moment is er nog geen plicht voor het dragen van een mondkapje, al wordt hier wel door het kabinet op aangedrongen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.