Sony komt met nieuwe kaarten voor PlayStation Plus

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 16:30
playstation plus newf1655289162
Het leek erop dat de oude methode om PlayStation Plus te kopen via kaarten in de winkel zou verdwijnen. Nu lijkt Sony alleen retailers nieuwe kaarten op te sturen voor het vernieuwde PlayStation Plus.
Als je vroeger PlayStation Plus wilde kopen of verlengen, maar niet digitaal via de PlayStation Store wilde werken, dan had je de optie om PS Plus kaarten te kopen in verschillende winkels. Eerder deze maand leek het er alleen op dat Sony die optie aan het verwijderen is. De meeste retailers in Nederland en andere landen hebben de kaarten niet meer op voorraad.
Gelukkig lijkt het erop dat Sony dat alleen heeft gedaan vanwege de overgang naar het nieuwe PlayStation Plus. Bij winkels in het Verenigd Koninkrijk, zoals Shop To en Amazon UK, verschijnen nu nieuwe kaarten om je abonnement aan te vullen. Dat meldt Push Square.

Weg met de oude PS Plus methode

De methode is nu wel veranderd. Waar je eerst namelijk de mogelijkheid had om één, drie of twaalf maanden PlayStation Plus te kopen, moet je het nu toen met PlayStation Store credit. De nieuwe optie die nu namelijk in het Verenigd Koninkrijk is verschenen is een kaart voor 84 pond PS Store credit. Dat is precies genoeg voor een jaar lang PlayStation Plus Extra.
In Nederland zijn de nieuwe PlayStation Plus kaarten nog niet verschenen. Het zal waarschijnlijk even duren voordat de nieuwe voorraad binnen is bij de grootste retailers. De kans is groot dat voor alle tiers van het nieuwe PS Plus een jaarabonnement in de winkels zal verschijnen, maar niet veel opties daarnaast. Anders zal het voor de meeste consumenten snel onduidelijk worden welk bedrag goed is voor welk abonnement.

Populair Nieuws