De Persona games komen ook naar de Nintendo Switch

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 16:00
screenshot 1f1656423515
In de Nintendo Direct Mini van 28 juni is bekendgemaakt dat de Persona reeks nu ook naar de Nintendo Switch komt! Eerder tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase was al bekendgemaakt dat de Persona games naar PC en Xbox komt en nu dus ook naar de handheld console van Nintendo.
De Persona serie is een geliefd IP van de Japanse studio Atlus. Hier en daar kon je een spin-off van de Persona games wel vinden op andere console maar de mainline titels waren alleen beschikbaar op de PlayStation consoles. Maar daar komt zeer binnenkort dus verandering in.
In de Nintendo Direct Mini vertelt Morgana ons dat Persona 5 al snel naar de Switch zal komen, daarna volgt een kleine trailer van Persona 5 die we al eerder hebben gezien. Na de trailer krijgen we nog meer geweldig nieuws, Persona 4 Golden en Persona 3 Portable komen ook naar de Switch. Het lijkt er sterk op dat Atlus de gaming wereld wil veroveren met het Persona IP.
Persona is bekend om de swingende soundtrack en de ijzersterke, diverse gameplay, dat wisselt tussen monsters en demonen bevechten of een dagje naar school gaan.

Persona 5 eerst naar de Switch

Voor nu hebben we alleen de releasedatum van Persona 5 Royal gekregen, namelijk 21 oktober. Persona 4 Golden en Persona 3 Portable zullen dus nog iets langer op zich laten wachten, voordat ook die games hun weg naar de Switch gaan vinden.