Gratis PS Plus games voor juli 2022 gelekt

News
maandag, 27 juni 2022 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
Een nieuwe maand, een nieuw lek. Ook deze keer zijn de gratis PS Plus games voor de nieuwe maand voortijdig gelekt. Het lijkt er zelfs op dat we dit keer twee PS5 games voorgeschoteld krijgen!
PS Plus is vernieuwd naar PS Plus Essential, maar wat de aankondiging van de nieuwe gratis games betreft is er weinig veranderd: ook deze maand is het Sony niet gelukt de PS Plus line-up geheim te houden.
Normaliter zouden de nieuwe gratis games voor PS Plus Essential pas woensdag bekend gemaakt worden, maar Dealabs gebruiker Billbill-kun voortijdig de hand weten te leggen op de nieuwe games.
Als billbill-kun gelijk heeft (en die kans is erg groot) kunnen we deze maand weer drie mooie gratis games bijschrijven. Op Dealabs zijn de nieuwe gratis games door hem al voortijdig bekendgemaakt.
Vanaf volgende week dinsdag 5 juli zijn volgens de website de games Arcadegeddon, Man of Medan en Crash Bandicoot 4: It's about time gratis voor PS Plus abonnees te scoren. Bijzonder aan deze games is dat twee van de drie specifieke PS5 upgrades bevatten. Het kan dus zijn dat Sony met de ingang van PS Plus Essential de focus naar PS5 aan het verleggen is.
Man of Medan zal voor PS Plus Extra abonnees dan weer een teleurstelling zijn, die game is immers ook onlangs toegevoegd aan de collectie voor deze tier.
Juli is de eerste maand dat de nieuwe PS Plus abonnementsvormen wereldwijd actief zijn. Na Azië en de Verenigde Staten waren eind juni eindelijk wij in Europa ook aan de beurt.
2369670 11f1656249664

Scoor nu nog de PS Plus games van Juni 2022

De games voor juli 2022 lijken nu dus al bekend, de officiële bekendmaking vanuit Sony wordt woensdag 28 juni bekendgemaakt en zullen dan dinsdag 5 juli beschikbaar komen om te claimen. Tot die tijd kunnen we de gratis games van mei nog claimen:
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.
Vergeet dus niet om alle games te claimen, ook als je nog geen PS5 hebt weten te bemachtigen. Voor het claimen van de maandelijkse PS Plus Essential games heb je vanaf eind juni een PS Plus Essential abonnement nodig. Je leest daar alles over in ons overzicht.