Sony komt snel met nieuwe PlayStation State of Play

News
woensdag, 12 april 2023 om 11:00
playstation 5 thumbf1624433855
Er gaan de nodige geruchten over Sony’s plannen voor dit jaar, maar het bedrijf heeft nog maar weinig aangekondigd. Deze week is er alleen een State of Play. Toch ziet het er naar uit dat die ook niet voor alle PlayStation-fans even spannend wordt.
Het de komende tijd wat rustig als het gaat om nieuwe PlayStation exclusives. De games die eraan komen zijn alleen wel vrij grote titels. Zo lanceert Final Fantasy 16 in juni exclusief voor PlayStation 5. De ontwikkeling van de game is afgerond en het is nu tijd voor een nieuwe State of Play rondom de game.
Die wordt deze week nog gehouden, op 13 april om precies te zijn. De presentatie wordt uitgezonden om 23.00 uur Nederlandse tijd. De setting van de game wordt besproken en er is aandacht voor het nieuwe gevechtssysteem.
Uiteindelijk lanceert Final Fantasy 16 op 22 juni, in eerste instantie alleen voor PlayStation 5. De game zal zeker een half jaar exclusief voor Sony’s console beschikbaar zijn. Producer Naoki Yoshida wil uiteindelijk ook een PC-versie uitbrengen, maar verwacht niet dat die meteen na zes maanden klaar is voor release.

Wanneer toont Sony weer meer dan Final Fantasy 16?

Nieuws over Final Fantasy 16 is natuurlijk niet te versmaden, maar veel PlayStation-eigenaren willen waarschijnlijk meer weten over wat er dit jaar aankomt. Naar verluidt hoeven we daar ook niet al te lang op te wachten. Er zou een grote PlayStation showcase op de planning staan die nog voor Summer Game Fest wordt uitgezonden.

Populair Nieuws