‘PlayStation Showcase vindt plaats voor Summer Game Fest’

News
zondag, 02 april 2023 om 11:30
playstation 5 thumbf1624433855
Sony heeft een PlayStation Showcase gepland staan vóór Summer Game Fest. Althans, als we Jeff Grubb mogen geloven.
‘’E3 is dood en ik heb het vermoord,’’ aldus Jeff Grubb op Twitter. ‘’En nu ga ik het eren door het omhoog te houden Weekend at Bernie’s-stijl naast Jeff Grubbs #summergamemess,’’ grapt hij. ‘’Bedankt aan alle Jeff Grubbs Summer Game Mess-partners voor hun deelname, of je nu wilt of niet.’’ Bij de tweet heeft hij een foto toegevoegd met de data van verschillende evenementen, waarvan sommigen nog niet officieel zijn bevestigd.
Zo heeft Sony nog helemaal geen PlayStation Showcase aangekondigd, maar Grubb lijkt er vrij zeker van dat de Showcase nog vóór Summer Game Fest gaat plaatsvinden. Als dit waar is zou dat betekenen dat we de PlayStation Showcase voor 8 juni kunnen verwachten.
Het is niet de eerste keer dat Jeff Grubb deze voorspelling doet. Afgelopen februari zei de journalist ook al dat Sony een grote showcase gepland heeft staan die nog voor de zomer moet plaatsvinden. Sony zou volgens hem ‘het goede spul’ voor deze showcase bewaren en een soort ‘tweede fase’ voor de PlayStation 5 inluiden. Voor nu is het nog even afwachten of zijn beweringen kloppen.

Meerdere presentaties in juni

Hoewel de PlayStation Showcase dus nog niet bevestigd is en E3 officieel geannuleerd is, is er in juni genoeg om naar uit te kijken: de eerder genoemde Summer Game Fest op 8 juni, de Xbox en Bethesda Showcase op 11 juni en Ubisoft Forward op 12 juni. Of Nintendo iets gepland heeft voor de periode waarin E3 normaal zou plaatsvinden is nog niet bekend. Eerder liet het bedrijf weten dat de E3-show ‘niet in onze plannen past’.

Populair Nieuws