Sony heeft nu al de volgende State of Play aangekondigd

News
donderdag, 01 februari 2024 om 11:30
00f5d3c940df4febfa57a7816318f8248f40566d1f1706780846
Afgelopen nacht kwam Sony eindelijk weer met een nieuwe State of Play. En de volgende showcase laat ook niet lang op zich wachten, want de volgende State of Play is alweer aangekondigd.
Het begin van het nieuwe jaar is een ideaal moment voor een consolefabrikant om een nieuwe showcase te organiseren. Zo is Microsoft in januari gekomen met een Xbox Developer Direct en doken er ook meteen geruchten op dat Sony en Nintendo een showcase zouden organiseren.
En dat gerucht klopte inderdaad. Ten minste, het gedeelte over Sony. Afgelopen nacht is de Japanse uitgever namelijk weer gekomen met een State of Play, die eerder deze week werd aangekondigd. Tijdens de showcase is onder andere gameplay van Death Stranding 2 getoond, de remaster van Until Dawn aangekondigd en Hideo Kojima heeft een nieuw project onthuld.
En daar is het niet bij gebleven. Na afloop van de showcase heeft Sony namelijk ook alvast de volgende State of Play aangekondigd.

Focus op één game

De volgende State of Play zal alleen wel anders zijn dan de showcase van gisteravond. De nieuwe State of Play, die in de nacht van 6 op 7 februari wordt georganiseerd, zal zich namelijk compleet focussen op Final Fantasy VII Rebirth.
Fans van de reeks kunnen een ‘uitgebreide blik’ op de game verwachten. Het wordt ook hoog tijd, want de release van Final Fantasy VII Rebirth staat gepland voor 29 februari.

Populair Nieuws