PlayStation State of Play officieel aangekondigd

News
dinsdag, 30 januari 2024 om 9:30
rise of the roninf1663139965
Het wordt al een tijdje beweerd dat Sony binnenkort een State of Play uitzendt. Dat is nu bevestigd. Er wordt deze week nog een State of Play gehouden.
Wie PlayStation volgt, zal vast benieuwd zijn wat er dit jaar zoal op het programma staat aan games. Daarover gaat Sony binnenkort het één en ander uit de doeken doen. Op 31 januari is er namelijk een nieuwe State of Play.
De presentatie wordt op onder andere YouTube en Twitch uitgezonden om 23.00 uur Nederlandse tijd en duurt zo’n 40 minuten. In die tijd komen er volgens Sony meer dan 15 games aan bod. Er worden zowel ‘gewone’ PS5-games als PS VR2-games besproken.
Welke titels er voorbij komen is nog grotendeels onbekend. PlayStation belooft dat er aandacht is voor Rise of the Ronin en Stellar Blade, games die allebei dit jaar komen. Van de andere games komt een aantal ook dit jaar nog uit, maar er zullen ook titels voorbijkomen die voor 2025 of later op de planning staan.

PS5 games in State of Play mogelijk gelekt

Hoewel PlayStation het grootste deel van de PS5-games in de State of Play een verrassing wil laten, hebben we mogelijk al een indicatie van wat er voorbij komt. De datum van de State of Play werd onlangs namelijk voorspeld Nick Baker van XboxEra, die daarbij ook wat titels noemde. Hij had het onder andere over Death Stranding 2, de remake van Silent Hill 2 en Until Dawn.

Populair Nieuws