'Sony heeft meerdere aankondigingen van nieuwe games klaar staan'

News
vrijdag, 26 mei 2023 om 15:30
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Veel fans vonden de aankondigingen op de PlayStation Showcase tegenvallen. Dat komt volgens een bekende insider omdat Sony nog meer nieuwe games klaar heeft staan om te tonen.
Deze week was het eindelijk weer tijd voor een PlayStation Showcase, nadat de laatste in september 2021 werd gehouden. De verwachtingen waren dan ook hoog, omdat er niet zoveel PlayStation exclusives meer in de pijpleiding zitten. Veel fans waren daarom teleurgesteld dat Sony vrij weinig nieuwe PS5 exclusives uit de doeken heeft gedaan op woensdagavond.
Volgens de bekende insider The Snitch is daar een reden voor. Op zijn Discord laat hij weten dat Sony namelijk nog meerdere aankondigingen van nieuwe games klaar heeft staan. Waarom die niet getoond werden op de PlayStation Showcase is onduidelijk, mogelijk wil de uitgever een aantal aankondigingen bewaren voor Summer Game Fest in juni.
Daarnaast zou er ook goed nieuws zijn voor PC-spelers. The Snitch claimt namelijk ook dat er een port van een PlayStation game naar PC komt en dat de release al gepland staat voor juli. Om welke game het precies gaat is niet bekend, maar het zou wel gaan om een AAA game.

Nieuwe games en een handheld

Dat Sony niet aan de verwachtingen heeft voldaan van sommige fans, betekent niet dat er helemaal niks werd getoond tijdens de PlayStation Showcase. Zo werd er uiteindelijk uitgebreide gameplay getoond van Marvel’s Spider-Man 2 en werden er meerdere games aangekondigd (waaronder Metal Gear Solid Delta: Snake Eater en Dragon’s Dogma 2).
Daarnaast heeft Sony ook officieel Project Q Lite laten zien, een apparaat waar al langer geruchten over gingen. Het is niet een echte nieuwe handheld zoals initieel werd gedacht, maar een soort companion device voor de PlayStation 5.

Populair Nieuws