Nieuwe PlayStation Showcase eindelijk aangekondigd

News
woensdag, 17 mei 2023 om 16:30
marvels spider man 2f1649944285
Al een tijdje zijn er veel geruchten over een aankomende PlayStation showcase. Verschillende insiders hebben al een duit in het zakje gedaan en men leek het eens te zijn over een datum eind mei of begin juni. Nu wordt is een datum voor de volgende showcase bevestigd.
De nieuwe PlayStation showcase hing al even in de lucht. Minder dan een uur voor de aankondiging liet de doorgaans betrouwbare Jason Schreier op ResetEra weten dat er binnenkort een showcase komt. Ook Billbil-kun, die nagenoeg altijd gelijk heeft, liet weten dat de aankondiging vandaag nog zou zijn.
Dat bleek helemaal waar te zijn, want inmiddels heeft PlayStation de datum van de volgende showcase de wereld in geslingerd. Op woensdag 24 mei krijgen we te zien wat Sony zoal in het vat heeft. De Showcase wordt op 22.00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

Wat laat Sony zien in de nieuwe PlayStation Showcase?

Er zijn veel games die Sony eventueel zou kunnen tonen in de nieuwe showcase, maar Marvel’s Spider-Man 2 staat hoog op het lijstje. Er wordt al geruime tijd volgehouden dat de game dit jaar uitkomt, maar er staat nog altijd geen releasedatum voor en er zijn maar weinig beelden getoond. Als we een acteur uit de game mogen geloven komt de game in september uit, maar wat zekerheid is nooit weg.
Voor die tijd heeft Sony ook nog een deal voor tijdelijke exclusiviteit van Final Fantasy XVI, dus die game kan ook voorbij komen. Daarnaast zouden er meerdere Konami-titels zijn waarvoor ook een exclusiviteitsdeal is gesloten. Eerdere geruchten wezen erop dat die ook in de showcase getoond worden.

Populair Nieuws