Marvel’s Spider-Man 2 releasedatum komt snel

News
donderdag, 25 mei 2023 om 16:30
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Het heeft lang moeten duren, maar in de PlayStation Showcase van 24 mei heeft Sony dan eindelijk meer laten zien van Marvel’s Spider-Man 2. Gek genoeg werd de releasedatum nog altijd niet onthuld. Maar Insomniac laat weten dat die snel volgt.
Sony maakt het weer eens spannend met de aankondiging van een releasedatum. Nadat vorig jaar God of War-fans steeds nerveuzer werden zijn het nu liefhebbers van Spider-Man die in spanning gehouden worden. Er is onlangs flink wat gameplay van Marvel’s Spider-Man 2 getoond, maar Sony gaf nog steeds geen nauwkeurigere releasedatum dan deze herfst.
Gelukkig ziet het ernaar uit dat fans daar niet al te lang meer op hoeven te wachten. Via Twitter laat Insomniac weten dat er snel antwoorden komen op de vragen die veel fans nog hebben. De releasedatum wordt snel onthuld, samen met informatie over pre-orders en te toegankelijkheidsfeatures van de game.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Zoals gezegd wordt de game deze herfst verwacht. Eerder sprak een stemacteur voor de game over een release in september. Afhankelijk van welke definitie van “herfst” je gebruikt zou september wat vroeg zijn voor de gegeven releaseperiode, maar het is niet onmogelijk.
Wanneer Insomniac en Sony precies van plan zijn om de releasedatum van de game te onthullen is afwachten. Velen hadden hem in de afgelopen showcase verwacht, maar Sony doet ook mee aan Summer Game Fest, dus wellicht dat de game op 8 juni nog een keer getoond wordt. In ieder geval kunnen fans zich tot die tijd verdiepen in de nieuwe beelden van Kraven the Hunter en het Symbiote Suit.

Populair Nieuws