Sony bundelt PS5 met Horizon Forbidden West

News
donderdag, 19 mei 2022 om 16:30
horizon forbidden westf1644834324
Wie nog steeds op PS5-jacht is zal maar al te bekend zijn met bundels. Meestal worden die alleen bedacht door winkels in de hoop zo scalpers tegen te gaan en/of meer te verdienen per verkochte console. Nu komt Sony ook met officiële bundels en wel met Horizon Forbidden West.
Het is niet ongebruikelijk dat console-fabrikanten hun hardware bundelen met een game. Eigenlijk deed Sony het zelfs al met Astro’s Playroom. Maar waar dat een beetje een tech demo is, gaat Sony nu ook een grote game bundelen.
In de PlayStation Direct-store kunnen klanten in de VS en het Verenigd Koninkrijk nu namelijk bundels kopen van beide PS5-modellen met Horizon Forbidden West. De bundel is iets goedkoper dan wanneer je de console en de game los voor de nieuwprijs zou kopen. In de Nederlandse store is de bundel nog niet te zien, maar het is goed mogelijk dat hij nog komt.

Meer PS5-voorraad op komst?

Bundels met games zijn natuurlijk leuk, maar daar wordt de console zelf helaas niet minder schaars van. Gelukkig lijkt het erop dat Sony daar dit jaar wat aan gaat doen. Tegenover investeerders laat het bedrijf namelijk weten dit jaar meer consoles te willen leveren.
Het lijkt er bovendien op dat de daad snel bij het woord gevoegd kan worden. Sony heeft namelijk al een nieuw model van haar console geregistreerd dat kan helpen bij de bevoorrading. Bovendien gaat er een nieuwe AMD-chip in productie die ook moet helpen om meer PS5-consoles te kunen maken.

Populair Nieuws