Sonic Frontiers nu al spotgoedkoop te scoren!

News
vrijdag, 28 oktober 2022 om 14:30
sonic frontiersf1650456200
Het najaar zit vol met mooie games, dus als je er daarvan heel veel wil spelen, is dat niet best voor je portemonnee. Gelukkig kun je sommige games ook vrij goedkoop in huis halen. Zo kun je nu al flinke korting scoren op Sonic Frontiers.
Er is veel discussie mogelijk over Sonic the Hedgehog, zoals wanneer hij voor het laatst een goede nieuwe game kreeg en of er überhaupt ooit een goede 3D Sonic is geweest. Eén ding staat alleen vast: de Blue Blur is niet weg te denken uit het gaming landschap. Ook dit jaar komt er weer een nieuwe Sonic game, een open world game genaamd Sonic Frontiers.

Sonic Frontiers nu al met korting bij Game Mania!

Sonic Frontiers komt alleen uit tegelijk met een hoop andere games, dus is het zeker nooit weg als je de game goedkoop kan scoren. Dat kan ook bij Game Mania, mits je ook een game hebt die bereid bent in te leveren. Je kunt de prijs zo flink omlaag krijgen.
Tegen inlevering van twee games kun je de PS4 of Xbox-versie van de game voor maar 20 euro in huis halen. De lijst van deelnemende games is hier te vinden. De PS5 of Nintendo Switch-versies kun je krijgen voor 30 euro tegen inlevering van één game bij voor de bijpassende console, die uiteraard ook moeten deelnemen aan de actie. Deelnemende PS5 games zijn hier te vinden en hier is de lijst van deelnemende Switch games.
Uiteraard zit er aan deze actie de keerzijde dat je wel iets in huis moet hebben dat je wil inruilen. Maar mocht je je collectie gaan bekijken en erachter komen dat je eigenlijk best veel hebt wat je in wil leveren, dan is er goed nieuws. Er zijn namelijk nog veel meer inruilacties voor bijvoorbeeld God of War Ragnarok, Pokémon Scarlet en Violet en Modern Warfare 2.