Zo krijg je nu al korting op God of War Ragnarok

News
donderdag, 27 oktober 2022 om 13:00
god of war ragnarokf1631221018
Het duur niet lang meer voor God of War Ragnarok in de winkel of op de mat ligt. Er zijn weinig games waar men dit jaar nog zo naar uitkijkt. Mocht jij ook zo snel mogelijk aan de slag willen met de game, maar wat krap bij kas zitten, dan kun je hem nu al met korting scoren.
Prijzen van gloednieuwe games zijn in de huidige consolegeneratie niet mals. God of War Ragnarok kan afhankelijk van waar je hem koopt zelfs op bijna 80 euro uitvallen. Er zijn goedkopere manieren om hem te kopen, maar een inruilactie bij Game Mania geeft je misschien wel het grootste voordeel tot nu toe.

Korting op God of War Ragnarok bij Game Mania

Bij Game Mania kun je namelijk verschillende games inleveren in ruil voor een flinke korting op God of War Ragnarok. Afhankelijk van hoe je het precies aanpakt kun je de prijs zelfs omlaag krijgen naar maar 25 euro. Dan moet je wel genoegen nemen met de PS4-versie, maar deze biedt een gratis upgrade naar de PS5 versie, dus tenzij je waarde hecht aan het PS5-doosje is er niet echt een reden om de PS4 versie niet te kopen.
Zoals je via de bovenstaande link kunt zien, zijn er verschillende samenstellingen voor de actie. Zo kun je twee games inleveren om de PS5 versie voor 40 euro te krijgen, of kun je met één PS5 game 50 euro betalen voor dezelfde versie. Om de PS4 versie voor 25 te scoren moet je weer twee games inleveren.
Als je van deze actie wil profiteren moet je natuurlijk wel games hebben liggen die je kwijt wil (en ze moeten deelnemen aan de actie). Maar mocht je eigenlijk best veel hebben liggen wat je niet meer hoeft, dan zijn er nog andere irnuilacties die je ook kunt overwegen. Zo lopen er ook acties voor Modern Warfare 2 en Pokémon Scarlet & Violet.

Populair Nieuws