GTA Online krijgt Mad Max-achtige auto

News
vrijdag, 28 oktober 2022 om 15:00
gta online bf weevilf1666957397
Rockstar gaat in GTA Online rustig door met Halloween. Om spelers zich te laten beschermen tegen de horror in Los Santos, kunnen ze nu rondrijden in een Mad Max-achtige auto.
De komende dag kan je nog lekker griezelen met alle toevoegingen voor Halloween in GTA Online. Zo kan je wanneer je de game speelt op 31 oktober een gratis Sasquatch Outfit en de Death Mask scoren. Ondertussen zal je in Los Santos worden achtervolgd door auto’s zonder bestuurder en een killer die verdacht veel op jouw personage lijkt…
Om je veilig te houden in de stad kan je nu een nieuwe auto aan je collectie toevoegen. Bij Benny’s Original Motor Works kan je namelijk de BF Weevils halen, een Mad Max-achtige met vlammen op het bodywork geverfd en scherpe spiezen op het dak.

Bonussen in GTA Online

Je moet natuurlijk wel genoeg dollars om zak hebben om de BF Weevils te kopen, maar dat is makkelijk op te lossen dankzij de bonussen deze week in GTA Online. Voor alle Halloween Modes krijg je nu namelijk twee keer zoveel dollars en RP en dezelfde bonus geldt voor de strijd tegen buitenaardse wezens in Alien Survivals.
Vecht je liever op vier wielen, dan kan je deelnemen aan de Arena War Series voor het dubbele aantal dollars, RP en Arena Points. En als je nog een andere auto aan je verzameling wil toevoegen, dan kan je je geluk beproeven in het Diamond Casino & Resort. Daar staat deze week de Albany Fränken Strange op je te wachten.