Zo scoor je Pokémon Scarlet of Violet nu al met korting!

News
donderdag, 20 oktober 2022 om 14:30
pokemon scarlet violet coverf1660819726
Het is weer bijna tijd voor een nieuwe generatie Pokémon. Als je daar meteen bij lancering aan wil beginnen is het alleen wel een uitgave van 60 euro. Maar mocht je dat niet zien zitten, dan kun je de game nu al voor de helft van de prijs scoren.
Pokémon Scarlet en Violet zien er in veel opzichten veelbelovend uit. Veel fans zullen er dan ook graag als de kippen bij willen zijn wanneer de game in de winkel ligt, maar het geld kan bij een gloednieuwe game nog wel eens een heikel punt zijn. Maar je kunt de nieuwe Pokémon nu al voor maar 30 euro in huis halen als je iets op de plank hebt wat je niet meer hoeft.

Pokémon Scarlet en Violet inruilactie bij Game Mania

Er loopt namelijk een inruilactie bij Game Mania voor Pokémon. Als je één Nintendo Switch game inlevert kun je Pokémon Scarlet of Violet meenemen voor maar 30 euro. Dat scheelt toch een hoop op een nieuwe game.
Je moet wel opletten dat de game die je inlevert ook deel uitmaakt van de actie. De lijst van games die meedoen kun je vinden via de bovenstaande link. Daarop staan ook verschillende Pokémon games, dus mocht je vermoeden nooit meer terug te gaan naar Sword en Shield nadat Scarlet en Violet lanceren, dan is dat een makkelijke om in te leveren.
Mocht je niet zo’n Pokémon fan zijn, dan heeft Game Mania ook een inruilactie voor Call of Duty Modern Warfare 2. Heb je niets om in te ruilen, dan kun je korting pakken op games bij bol.com. Ook in de PlayStation Store kun je momenteel goed terecht.