Sonic 2 aangekondigd met een oude bekende erin

News
donderdag, 11 februari 2021 om 17:30
sonic ov st 7 jpg sd high copyright 2019 paramount pictures and sega of america inc all rights reservedf1622456615
Gisteren is er een speciale aankondiging van Paramount Pictures uitgekomen. Sonic the Hedgehog 2 komt eraan! Wat kunnen we verwachten van het vervolg op de eerste Sonic film?
De eerste film heeft een goed einde gekregen. Sonic heeft in een epische eindstrijd Doctor Eggman verslagen en verbannen naar een mysterieus paddenstoelenwereld. Toch is de slechterik van plan om snel terug te keren naar de aarde om hem voorgoed te verslaan. Dit kon je aan het einde van de film zien.

Nieuw karakter

Bij veel films, zoals bij Marvel, moet je even wachten totdat de aftiteling geweest is. Vaak krijg je dan een extra scène te zien die voor een vervolg van een film erg belangrijk kan zijn. In bijvoorbeeld de eerste Marvel's Avengers film kon je in die extra eindscène Thanos zien, die in de latere Avenger films de grootste rol als slechterik speelt. Een uitstekend voorbeeld voor het belang van de extra scènes na de aftiteling.
Sonic the Hedgehog 1 had ook zo’n extra aftitelingscène. In deze laatste scène kon je zijn vriend Tails zien. Een belangrijk figuur van de Sonic-franchise. Je kon in deze scène zien dat Tails opzoek is naar Sonic, die ergens op de aarde rondwandelt. In de aankondiging van Paramount Pictures kun je ook de iconische, gele kleuren van Tails terugvinden. Dit duidt erop dat Tails in de komende film een belangrijke rol gaat spelen.
Klik hier om de Sonic 2 aankondiging te bekijken!

Origineel design

Als we even terug de tijd ingaan om te kijken naar het originele design van Sonic, zien we een groot verschil. Het eerste design deed veel stof opwaaien bij fans van het blauwe mannetje, waardoor de makers van deze film genoodzaakt waren om zijn design te veranderen. Dit was goed gelukt. Toen het internet dit nieuwe model van Sonic kon bekijken, waren de reacties lovend.
Deze designs kunnen we dus zeker terug verwachten in het tweede deel van Sonic the Hedgehog. Het model van Tails is soortgelijk aan het vernieuwde model van Sonic.
Het tweede deel van Sonic the Hedgehog komt 8 april 2022 uit. Nog even wachten dus, maar we hebben wel wat om naar uit te kijken.