Top 5 beste Netflix series waarvan we een film willen zien!

  De afgelopen jaren wist Netflix te scoren met de ene na de andere goede film en ook op het gebied van series heeft Neftix veel succes. Zo kunnen we sinds begin dit jaar genieten van het derde seizoen van Cobra Kai en er komen nog een hoop nieuwe series aan. Dat bracht ons op een idee, want veel van deze Netflix series verdienen wat ons betreft een film. Er is alleen zoveel keuze dat je door de bomen het bos bijna niet meer ziet een daarom maken wij een ranglijst. Dit is de top 5 beste Netflix series waarvan we een film willen zien!

  YouTube Premium

  5. Sick Note

  We beginnen dit overzicht met de grootste verrassing en ook de serie die in Nederland het minst bekend is. In 2017 en 2018 verscheen er namelijk een seizoen van de Britse komedieserie Sick Note. De absurde serie met Rupert Grint (Harry Potter), Nick Frost en Lindsay Lohan is aan de andere kant van de Noordzee een groot succes, maar bleef in Nederland onder de radar. Het tweede seizoen verscheen alweer in 2018, maar als alles meezit kunnen we dit jaar een nieuw seizoen op Netflix verwelkomen.

  Sick Note komt uit de koker van Nick Frost die je bijvoorbeeld kunt kennen van de bizarre film Paul. Sick Note leent zich wat ons betreft goed uit voor een Netflix film en zal zeker bij de doelgroep ongetwijfeld een groot succes zijn.

  4. The Queen’s Gambit

  Van de vijfde plek gaan we een treetje hoger en daar vinden we het succes van vorig jaar, The Queen’s Gambit. De Netflix serie was vorig jaar de best bekeken serie van 2020 op Netflix en werd daarnaast ook nog eens binnen een maand de best bekeken miniserie ooit. De serie over de jonge Beth Harmon was dus een groot succes en ondanks dat het een zogenaamde ‘Limited Serie’ is wordt er nu toch gesproken over een tweede seizoen.

  Een tweede seizoen zien wij zo één, twee, drie eigenlijk niet zitten, maar een Netflix film eigenlijk wel. Het wordt nog een behoorlijke uitdaging aangezien het verhaal uit een boek komt, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het in goede handen ligt. Wist je overigens al dat er in 2008 bijna een film van The Queen’s Gambit was gemaakt? Heath Ledger (Joker in The Dark Knight) zou zelfs meespelen, maar vanwege zijn overlijden werd het project gestaakt.

  3. Peaky Blinders

  Van het Amerika van de Jaren ’50 en ’60 gaan we naar het Birmingham van de Eerste Wereldoorlog. Op de derde plek vinden we namelijk de nu al legendarisch serie Peaky Blinders. De karakteristieke serie loopt alweer wat jaartjes mee, maar is anno 2021 nog steeds erg populair. Hoewel we nog twee seizoenen tegoed hebben is het einde van de serie wel al in zicht en hoe kan je dit daarna nou beter opvolgen dan met een speelfilm?

  2. Undercover

  Op de tweede plek vinden we een stukje Neerlands trots. Sinds een paar jaar bestaat er namelijk een Nederlandse Netflix Original en laat die nou ook nog eens keigoed goed zijn. Hier hebben we het natuurlijk over Undercover, inmiddels staan er alweer twee seizoenen online het en derde seizoen is in productie.

  Een geweldige serie die wat ons betreft ook een film verdient en we zijn niet de enigen die er zo over denken! Verheug jij je namelijk ook op een Undercoverfilm? Goed nieuws, want de film is zelfs al officieel aangekondigd! Ferry de film’ speel zich af voor de serie en neemt je mee in de begindagen van Ferry.

  1. Cobra Kai

  Maar welke film moet van ons nou echt een film krijgen en staat op de eerste plek? Op de eerste plaats vinden we de serie waar we in de intro ook al over begonnen Cobra Kai. Cobra Kai is inmiddels al drie seizoenen onderweg en met een beetje mazzel komen er nog drie seizoenen aan.

  Nu denk je misschien van: “maar we hadden vroeger toch al de films van The Karate Kid?”. Zeker, maar dit speelt zich af in de jaren ’80 en een film zou een mooi vervolg kunnen zijn op de serie. We pleiten er zeker ook niet voor dat er nu een film moet komen. Maak eerst lekker de serie af en kom dan een x jaar later met een film als een soort vervolg.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.