Silent Hill 2 remake studio geen fan van eerste trailer

News
woensdag, 14 februari 2024 om 15:30
silent hill 2 remake pyramid headf1666253480
Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat de remake van Silent Hill 2 werd aangekondigd. Onlangs is er eindelijk een trailer te zien geweest tijdens een State of Play. Maar Bloober Team, de studio achter de remake, is zelf helemaal niet zo weg van die trailer.
Konami wil Silent Hill weer op laten bloeien als franchise. Eén van de belangrijkste projecten is de remake van het legendarische Silent Hill 2. De combat trailer die onlangs is getoond in Sony’s State of Play viel alleen niet bijzonder goed in de smaak bij fans.
Combat is voor velen niet de belangrijkste eigenschap van Silent Hill 2 en daar blijkt Bloober Team het mee eens te zijn. In een interview met inwestory.tv laat studiobaas Piotr Babieno weten dat hij de kritiek op de trailer snapt (via Eurogamer). Babieno benadrukt daarbij dat Bloober Team zelf niet verantwoordelijk is voor de trailer: Konami doet de marketing voor de game.
De trailer laat volgens Babieno niet de geest zien van de originele game en ook niet die van de remake. Het studiohoofd is er bovendien van overtuigd dat de volledige game beter in de smaak zal vallen. Wanneer er meer van getoond wordt, zullen spelers de game compleet anders beoordelen.

Wanneer is de release van de Silent Hill 2 remake?

Het is vooralsnog niet bekend wanneer de remake van Silent Hill 2 in de winkel ligt. Vorig jaar liet Bloober Team wel weten dat de game goed opschiet. Toch weten we nog niet meer over de release dan dat hij ergens dit jaar moet zijn.

Populair Nieuws