Silent Hill 2 remake krijgt eindelijk trailer

News
donderdag, 01 februari 2024 om 12:30
silent hill 2 remake pyramid headf1666253480
Konami is bezig met een grote comeback voor Silent Hill. Daarbij staat een remake van het legendarische Silent Hill 2 centraal. In de nieuwste PlayStation State of Play is er een trailer voor de game getoond.
De remake van Silent Hill 2 werd eind 2022 aangekondigd, samen met meerdere andere Silent Hill-titels. Sindsdien is er niet heel veel van de game getoond, ondanks dat de ontwikkeling goed loopt. Nu is er eindelijk een trailer voor de game.
De trailer richt zich op de combat van de remake. Dat is namelijk één van de elementen van de game die flink gemoderniseerd wordt. Voor de rest heef ontwikkelaar Bloober Team het doel om de originele game zo weinig mogelijk aan te passen. In de trailer is te zien hoe James Sunderland verschillende vijanden uitschakelt.

Wanneer is de release van de Silent Hill 2 remake?

De trailer maakt helaas nog niet verder duidelijk wanneer de remake uitkomt. Er wordt slechts vermeld dat hij “in ontwikkeling voor PS5” is. Toch hebben fans van de franchise meteen iets te spelen.
De nieuwe game Silent Hill: The Short Message is namelijk per direct beschikbaar op PS5. Hij is bovendien gratis te spelen. In de game speel je als Anita, die een mysterie moet ontrafelen nadat ze SMS-berichten begint te ontvangen van haar overleden vriendin.

Populair Nieuws