Profiteer nu van hoge korting op DVD en Blu-ray boxsets

News
woensdag, 14 februari 2024 om 16:00
no time to die st 8 jpg sd low copyright 2019 danjaq llc and mgm all rights reservedf1664806675
Wil je voordelig je collectie aan DVD’s en Blu-rays aanvullen? Dan kan je nu je slag slaan bij bol, waar boxsets met veel korting te scoren zijn.
Sinds de opkomst van Netflix domineren streamingdiensten de wereld van films en series. Waarom zou je immers overal los voor gaan betalen, als je voor een laag maandelijks bedrag toegang krijgt tot een gigantische bibliotheek aan content?
Maar de laatste jaren zijn veel streamingdiensten erbij gekomen, met als gevolg dat de prijzen omhoog zijn gegaan en het aanbod steeds verder uitgesmeerd is over alle diensten. Daar komt bovendien ook nog eens bij kijken dat je je niet eens meer zeker bent van ‘original’ films en series op streamingdiensten, aangezien die tegenwoordig ook steeds vaker worden verwijderd.

Vertrouwen op DVD’s en Blu-rays

Steeds meer mensen vertrouwen daardoor weer op DVD’s en Blu-rays. Als je de film of serie eenmaal hebt gekocht, is hij altijd voor jou en hoeft je geen maandelijks bedrag neer te leggen. Als je ook weer een collectie aan wil leggen, is dat nu het juiste moment om te doen. Bij bol kan je nu namelijk profiteren van hoge korting op verschillende boxsets. Wij hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals zijn er nog veel meer aanbiedingen waar je momenteel van kan profiteren. Check hier het complete overzicht van boxsets die je met korting kan scoren.