Zullen we She-Hulk eerder zien dan verwacht?

News
dinsdag, 18 februari 2020 om 16:12
mv5byzaznzk4mwetntg1yi00ndrhlwiyzgmtzdrknti2mji2zmfkxkeyxkfqcgdeqxvyodq3ndayndu at v1f1582056237
Marvel is in volle vaart met alle nieuwe films en series die op de planning staan. Ook voor de nieuwe streamingservice Disney+ zijn er genoeg nieuwe series in de maak. Naast series als WandaVision, Loki en The Falcon And The Winter Soldier komt er nu ook een She-Hulk serie aan!
De komende jaren worden we goed zoet gehouden met alle nieuwe Marvel content die er aan zit te komen. 2020 begint vrij rustig met twee series en twee films, maar in 2021 zullen we minstens vijf films te zien krijgen. Daarnaast zullen er natuurlijk ook nog nieuwe Disney+ series bijkomen. Hier is She-Hulk er waarschijnlijk een van.
De comics van She-Hulk vertellen het verhaal van Jennifer Walters. Jennifer is de nicht van Bruce Banner oftewel The Hulk. Wanneer ze op een dag wordt neergeschoten en een bloedtransfusie nodig heeft, geeft Bruce haar zijn bloed. Hierdoor verandert zij in She-Hulk. De kans is groot dat veel van haar oorspronkelijke verhaal wordt gebruikt, maar dit is nog niet bevestigd.
Volgens bronnen van The Illuminerdi is er nog geen definitief plot uitgekozen, maar er staan al wel draaidagen gepland. Het is de bedoeling dat de draaidagen rond augustus beginnen. De opnames zullen tot maart 2021 duren, waar ongeveer zes maanden aan post-productie bijkomen. Als deze planning zou kloppen, zou dit betekenen dat She-Hulk in de herfst van 2021 af zal zijn. Het is natuurlijk niet honderd procent zeker of dit precies het geval is sinds er nog een hoop moet gebeuren qua cast & crew.