Sensuele After We Fell trailer vrijgegeven

News
dinsdag, 16 februari 2021 om 8:00
after we collided st 1 jpg sd lowf1610374875
De After filmserie krijgt binnenkort eindelijk zijn derde deel met After We Fell. Independent Films heeft de film nu voorzien van een trailer, waar de stoom vanaf komt.
In After We Fell keren Hardin (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa (Josephine Langford) terug als het stelletje uit de eerste twee After-films. In de After We Fell trailer wordt vast een tipje van de sluier gelicht van de gebeurtenissen die de derde boekverfilming in de reeks zal brengen. Daarbij hoort een aantal dramatische momenten in de relatie als Tessa een belangrijk besluit neemt, maar lijkt er vooral veel ruimte te zijn voor hartstocht en stomende passie. De trailer toont onder meer de beroemde gym-scène van Tessa en Hardin.

After We Fell volgt het verhaal van After We Collided op

De After We Fell trailer komt mooi op tijd, want de tweede film uit de reeks is sinds kort op Pathé Thuis te zien. After We Collided was al even op Netflix te zien, maar niet in Nederland. Toch kun je de film zien als je de tips uit ons After We Collided artikel volgt. Het eerste deel in de franchise, After, is wel op Netflix Nederland te zien.
De After reeks is gebaseerd op de boeken van Anna Todd. De boeken en dus ook de films zijn een soort Fifty Shades of Grey light die draaien om de roerige relatie tussen Tessa en Hardin. Op het moment is de After-serie een vierdelige boekenreeks, waarvan nu drie boeken verfilmd zijn. Het derde deel is nog onderweg en een vierde deel kan bijna niet uitblijven, gezien het razende succes van de eerste films.

Populair Nieuws