Komt After We Collided naar Netflix in Nederland of hoe te kijken?

  De tweede film in de After-saga, After We Collided, heeft tot voor kort in de bioscopen gedraaid. De romance tussen Hardin en Tessa uit de boeken van Anna Todd is nu al op Netflix te zien in de Verenigde Staten, maar wanneer komt de film naar Netflix in Nederland?

  Independent Films

  In oktober kon iedereen in de bios smullen van het vervolg op de romance tussen Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin). Toen draaide het tweede deel van de After-saga uit de pen van schrijfster Anna Todd in de bioscopen. Inmiddels zijn de bioscopen gesloten en draait de film ook niet meer, maar er is goed nieuws: Netflix heeft namelijk per 22 december 2020 de rechten van de film weten te bemachtigen. Dat betekent dat de film binnenkort zomaar eens op de streamingdienst te vinden kan zijn.

  In de Verenigde Staten is After We Collided al te streamen via Netflix en dat biedt hoop voor fans van het eerste deel, After. De eerste film in de saga is intussen ook op Netflix te bekijken. Een datum van het tweede deel blijft alleen nog uit voor de Nederlandse Netflix-tak.

  Wat is After We Collided?

  After vertelt hoe eindejaar student Tessa Young de rebelse Hardin Scott tegenkomt en hoe hij haar leven overhoop haalt. Voordat ze hem ontmoette wist ze precies wat ze wilde in het leven, maar sinds Hardin in haar leven is, is niets meer wat het was. De film, gebaseerd op de vierdelige boekenreeks van schrijfster Anna Todd, levert een romantisch verhaal op om van te smullen.

  In After We Collided wordt het verhaal rondom Tessa en Hardin weer opgepakt. Zowel Tessa als Hardin hebben het een en ander te verwerken. Hardin valt terug in oude gewoontes en Tessa begint aan haar nieuwe stage. Het is de baan van haar dromen, waar ook nog eens de bijzonder knappe Trevor (Dylan Sprouse) werkt. Tessa is enorm aangetrokken tot Dylan, maar Hardin blijft in haar hoofd spoken. De aantrekkingskracht tussen de twee is simpelweg te groot. Wederom levert dit een romantisch verhaal op waarbij de stoom de ruiten doet beslaan.

  Waar kan je After We Collided kijken?

  Wanneer After We Collided op Netflix Nederland verschijnt, is nog niet bekend. Tot die tijd betekent dat niet dat je niet kunt smullen van het tweede deel in de verhaallijn. Je kunt wel het tweede deel huren bij Pathé Thuis. Vanaf 7,99 euro is de film via deze streamingdienst te huur. Als je gebruik maakt van een VPN kun je ook met je Netflix-account inloggen op de Amerikaanse server. Dan verandert het aanbod van Netflix is datgeen wat in de Verenigde Staten beschikbaar is, waaronder dus After We Collided.

  Als je echt in één keer het hele verhaal van Tessa en Hardin wil beleven, kun je altijd nog bij bol.com terecht. Je kunt immers met de vijfdelige boeken van Anna Todd aan de slag. De reeks bestaat uit After (10,99 euro bij bol.com), After We Collided (20 euro bij bol.com), After We Fell (20 euro bij bol.com) , After Ever After (20 euro bij bol.com) en After Before (engelstalig- 10,65 bij bol.com).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.