Senior Creative Director van Dragon Age vertrekt bij BioWare

News
donderdag, 25 november 2021 om 16:00
dragon age 4 concept art minf1598552422
Matt Goldman, senior creative director van Dragon Age, heeft ontwikkelaar BioWare verlaten. Wat Goldman hierna gaat doen is nog niet bekend.
Matt Goldman, de senior creative director van de Dragon Age-franchise heeft besloten om BioWare te verlaten. Hij werkte meer dan twintig jaar bij de ontwikkelaar en heeft naast Dragon Age ook geholpen aan de game Baldur's Gate. Zijn vertrek werd aangekondigd in een mail die gisteren is verzonden door Gary McKay, de General Manager van BioWare. Volgens McKay hoeven fans en andere werknemers zich geen zorgen te maken over de ontwikkeling van Dragon Age 4. Dat meldt Kotaku.

Moeizame ontwikkeling van Dragon Age 4

Er is nog niet bekend wat Goldman nu gaat doen en wie zijn taak binnen BioWare overneemt. Dragon Age 4 heeft al een lange ontwikkeling doorgemaakt, met de nodige tegenslagen. In de zomer gingen er geruchten rond dat Dragon Age 4 in 2023 zal uitkomen, maar dit was nooit bevestigd. De game kan nu mogelijk wel vertraging oplopen doordat Goldman de studio heeft verlaten.
Er is nog niet veel bekend over de nieuwe Dragon Age-game, behalve dat het verhaal zich waarschijnlijk in het Tevinter Emperium zal gaan afspelen. De game zal daarnaast mogelijk niet op de PlayStation 4 en Xbox One verschijnen, maar alleen op de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Populair Nieuws

Laatste Reacties