Setting van Dragon Age 4 bevestigd door BioWare boek

News
woensdag, 27 januari 2021 om 12:00
dragon age 4 2f1592550078
Er is nog weinig bekend over Dragon Age 4, het nieuwste deel in de geliefde franchise van BioWare. Daar is nu alleen verandering in gekomen, want de setting van de game is bevestigd door een boek van de ontwikkelaar.
In de drie Dragon Age games hebben spelers al veel locaties bezocht in de uitgebreide wereld en nog veel meer landen zijn bij naam genoemd. Eén van de landen die veelvuldig wordt besproken en waar veel karakters vandaan komen in de franchise is Tevinter, een machtig imperium in Thedas. Spelers hebben alleen nog nooit een stap gezet in het rijk.
Daar gaat verandering in komen met Dragon Age 4. BioWare heeft namelijk op een aparte manier bevestigd dat de game zich gaat afspelen in Tevinter. Het staat namelijk in het officiële boek van BioWare over 25 jaar game ontwikkeling. Dat deelt Tom Phillips, redacteur van Eurogamer, via Twitter.

Wat weten we al over Dragon Age 4?

Ondanks dat BioWare nog niet veel bekend heeft gemaakt over Dragon Age 4, heeft de ontwikkelaar wel al een paar details onthuld. Zo is duidelijk het een next-gen game gaat worden voor de PlayStation 5, Xbox Series X en PC. Daarnaast is er eerder deze maand nieuwe concept art opgedoken van de game, waarop een boogschutter is te zien die een magische boog gebruikt. De sequel op Dragon Age Inquisition werd voor het eerst getoond op The Game Awards van 2018.

Populair Nieuws