Seizoen 2 van Halo-serie nu al bevestigd

News
woensdag, 16 februari 2022 om 13:30
live action halo serief1643716935
Binnenkort verschijnt dan eindelijk de Halo tv-serie. Er lijkt veel vertrouwen in de serie te zijn, want nu blijkt al dat het niet bij één seizoen blijft. Het officiële Twitter-account van de serie laat weten dat seizoen 2 al besteld is.
Onlangs kreeg de Halo-serie na lang wachten een eerste trailer. Niet iedereen was blij met wat daarin te zien was: de stem van Master Chief viel niet overal in de smaak en fans klaagden ook over hoe Cortana eruit zag. Maar dat lijkt Paramount en Microsoft niet tegen te houden, want er blijkt ook al een seizoen 2 onderweg te zijn.
Over dit tweede seizoen weten we verder niets. Van seizoen 1 weten we dat het zich afspeelt in de zesendertigste eeuw. Master Chief en de andere Spartans beschermen in de serie de mensheid tegen The Covenant.

Is de Halo-serie canon bij de games?

De fans die zich niet kunnen vinden in de Halo-serie hoeven zich geen zorgen te maken. Het is al bekend dat de serie een eigen verhaal vertelt, los van de games. Je mist dus niets als je de serie overslaat. Omgekeerd kun je de serie waarschijnlijk prima volgen als je niet bekend bent met de games.
De Halo-serie verschijnt op 24 maart op Paramount+. Die streamingdienst is in Nederland niet beschikbaar en het is dan ook nog onduidelijk wanneer we de serie hier kunnen zien. Mogelijk komt de serie hier naar SkyShowtime, maar we weten helaas nog niet waneer die dienst in Nederland lanceert.