Nieuwe trailer voor de Halo TV-serie toont releasedatum

News
maandag, 31 januari 2022 om 10:00
live action halo serief1643716935
De Halo TV-serie is meer dan ooit een realiteit. Een gloednieuwe trailer is vannacht uitgekomen en toont ook direct de releasedatum voor de televisieserie die op Paramount+ verschijnt. De serie gaat op 24 maart 2022 in première.
Tijdens de AFC Championship Game in de Verenigde Staten werd de nieuwe trailer uit de doeken gedaan. De iets meer dan 2-minuten-durende trailer geeft naast de releasedatum nog veel meer details over de nieuwe serie. Zo wordt eindelijk wat meer duidelijk rondom het verhaal, terwijl ook Cortana voor het eerst getoond wordt. De trailer kun je hieronder checken.
De Halo TV-serie gaat zich richten op de 26e Eeuw waarin Master Chief (gespeeld door Pablo Schreiber) samen met andere Spartans de Covenant moet bestrijden. De klassieke vijanden uit de games (een verbond van verschillende aliens) is uit op de vernietiging van de mensheid en het is aan Master Chief om daar een stokje voor te steken. De serie is gebaseerd op de klassieke gamereeks van Microsoft.
Master Chief zelf is inmiddels het icoon van de Xbox en heeft recentelijk nog een nieuwe game gekregen. Het betreft Halo Infinite, een gloednieuwe stap voor de bekende shooterreeks. De game is namelijk voor het eerst een open-world shooter, terwijl de multiplayer als vanouds lekker speelt.

Halo TV-serie komt alleen naar Paramount+

De Halo TV-serie staat dus voor 24 maart gepland, maar of de serie dan ook in Nederland verschijnt, is nog de vraag. De serie komt namelijk exclusief naar Paramount+. De Nederlandse tegenhanger daarvan is SkyShowtime, maar die streamingdienst moet in Nederland nog lanceren. Wanneer dat gebeurd, is alleen nog niet duidelijk. Wel kun je hier alvast alles lezen over wat we tot nu toe weten over SkyShowtime.