Fans zijn niet blij met eerste beelden Halo-serie

News
woensdag, 02 februari 2022 om 8:00
live action halo serief1643716935
De Halo tv-serie zal op 24 maart 2022 eindelijk lanceren. Tijdens de AFC Championship Game in de Verenigde Staten is er een nieuwe trailer onthuld. Fans zijn alleen niet zo blij met de nieuwe Halo-beelden.
Eerder deze week zijn de eerste beelden voor de aankomende Halo tv-serie gedeeld. De serie kreeg een trailer samen met een releasedatum. De trailer laat zien dat het creatieve team behoorlijk afwijkt van het bronmateriaal, wat niet iedereen even enthousiast maakt.

Zoals altijd bij verfilmingen zijn er nu ook weer heel wat kritische fans te vinden die hun ongenoegen uiten. Zo zijn een aantal fans niet te spreken over de stem van Pablo Schreiber’s Master Chief. Verder is er ook kritiek op het uiterlijk van Cortana, die er redelijk game-achtig uit zou zien en niet ‘echt’.
De Halo tv-serie zal zich afspelen in de 36e eeuw, waarin Master Chief samen met andere Spartans de Convenant moet bestrijden. Er zullen klassieke vijanden uit de games verschijnen, die er op uit zijn om de mensheid te vernietigen. Het is aan Master Chief om daar een stokje voor te steken.

Komt de Halo-serie naar Nederland?

De serie zal op 24 maart verschijnen op Paramount+. Of de serie ook in Nederland zal verschijnen, is nog de vraag. Het zou zo kunnen zijn dat we de serie te zien kunnen krijgen op de nieuwe streamingsdienst SkyShowtime. Die streamingsdienst zal dit jaar in Nederland verschijnen, maar een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt.