Scoor Splatoon 3 nu al voor de helft van de prijs!

News
donderdag, 08 september 2022 om 15:00
2022 03 21 splatoon 3f1661279134
Games zijn bij lancering vaak niet goedkoop en vooral Nintendo-games zien daarna meestal ook geen grote prijsverlaging. Maar voor Splatoon 3 hoef je niet al te diep in de buidel te tasten. Deze game kun je namelijk nu al voor de helft van de prijs scoren.
Zo af en toe kun je bij Game Mania veel korting pakken op een nieuwe game, dankzij een inruilactie. Uiteraard moet je dan wel een game hebben die je niet meer hoeft, maar als je die hebt kan het behoorlijk schelen in de portemonnee. Op dit moment kun je korting pakken op Splatoon 3!

Scoor Splatoon 3 met een korting van bijna 30 euro!

Wie vaak Nintendo-games speelt zal weten dat je voor een first-party titel meestal 60 euro betaalt (afgerond naar boven). Maar tegen inlevering van één Switch-game kun je die prijs bij Game Mania nu verlagen tot maar 30 euro. Dat is een korting waar je niet zo snel nee tegen zegt.
Je kunt alleen niet zomaar elke game inleveren. Je game moet namelijk wel voorkomen op een lijst van deelnemende games. Daar staan dan wel weer aardig wat titels op, dus de kans is aanwezig dat je iets hebt liggen.
Overigens is Splatoon 3 niet de enige game die je nu goedkoop kunt scoren bij Game Mania. Je kunt er ook terecht voor een inruilactie voor FIFA 23. Beide inruilacties lopen overigens even door nadat de bewuste game uitkomt, dus je hoeft niet met haast te beslissen of je er een game voor over hebt.
Dit bericht is bijgwerkt op 7 september 2022.