Hier kun je de Splatoon 3 Pro Controller kopen!

News
dinsdag, 26 juli 2022 om 13:22
2022 03 21 splatoon 3f1661279134
Over iets meer dan een maand verschijnt Splatoon 3. Nintendo heeft besloten fans flink te trakteren op speciale hardware en accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een speciale Pro Controller kopen.
Het duurt niet lang meer voor we aan de slag kunnen met de nieuwste Splatoon. De game verschijnt op 9 september, maar dat is lang niet het enige waar fans naar uit kunnen kijken. Er komt bijvoorbeeld een speciale Editie van de Switch OLED, maar als dat te duur is, of als je een complete set wil is er ook een Splatoon 3 Pro Controller.

Pre-order hier de Splatoon 3 Pro Controller

Net als de game en de Switch OLED kun je de speciale Pro Controller nu al in de pre-order zetten. De vraag is misschien waar, maar je kunt de controller vinden bij winkels waar je hem zou verwachten. Je kunt bijvoorbeeld gewoon bij bol.com en Nedgame terecht.
Op het eerste gezicht lijkt deze controller maar weinig af te wijken van de Splatoon 2 Pro Controller die we nog kennen uit 2017. De handvatten hebben andere kleuren, maar verder lijken ze sprekend. Kijk je alleen van iets dichterbij, dan zul je ook op de rest van de controller subtiele verschillen ontdekken.
nintendo switch pro controller splatoon 3 editionf1658834260

Wanneer verschijnt Splatoon 3?

Splatoon 3 lanceert op 9 september voor Nintendo Switch. Dat is ook de dag dat de Pro Controller in de winkel ligt. De speciale Switch OLED kun je een week eerder kopen, zodat hij helemaal klaar is voor wanneer je aan de slag gaat met de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties