Hier pre-order je de Switch OLED van Splatoon 3

News
maandag, 08 augustus 2022 om 16:30
Af en toe komt Nintendo met een speciale console in het thema van een nieuwe game. Met de Switch gebeurt het iets minder dan met bijvoorbeelde 3DS, maar Splatoon 3 heeft dit najaar de eer van een Limited Edition-console. Maar waar kun je die zoal kopen?
Het duurt niet lang meer voor je aan de slag kunt met Splatoon 3. Het belooft weer een kleurrijke game te worden, dus misschien is het tijd om te upgraden naar de Switch OLED, waarop de kleuren beter tot hun recht komen. Nintendo zal dat ook gedacht hebben, want je kunt nu alvast een Switch OLED in Splatoon-thema kopen.

Waar kun je de Splatoon 3 Switch OLED kopen?

Het is in het verleden nog wel een lastig gebleken om een nieuwe Switch te bemachtigen, maar het lijkt met de Splatoon 3 Switch nog wel mee te vallen. Daar kan zomaar verandering in komen, want waarschijnlijk zullen ook de scalpers hun slag wel gaan slaan. Hieronder kun je de Limited Edition Switch bestellen.

Wanneer verschijnt Splatoon 3?

Het duurt niet lang meer voor je weer gewapend met inkt ten strijde kunt trekken. Splatoon 3 verschijnt namelijk op 9 september voor de Switch. Het is daarmee één van de eerste games in een vrij sterk najaar voor Nintendo.
De Limited Edition Switch voor bij de game komt trouwens iets eerder uit, namelijk op 26 augustus. Zo kun je de console alvast helemaal naar wens instellen voordat Splatoon 3 op je mat ligt. Dan heb je maximale speeltijd op de dag dat de game uitkomt.
Dit bericht is bijgwerkt op 8 augustus 2022.

Populair Nieuws