Scoor nu alvast korting op FIFA 23!

News
woensdag, 31 augustus 2022 om 16:30
fifa 23f1658388766
FIFA 23 was kort geleden per ongeluk even speelbaar, maar de meeste klanten moeten nog een maand wachten. Toch kun je de game nu al met korting scoren. Helaas is het niet zo'n spectaculaire korting als een tijdje terug in de Epic Games Store en moet je bereid zijn om er een game voor in te leveren.
Een nieuwe game is niet altijd goedkoop en met FIFA kun je je soms afvragen of de game elk jaar zijn geld waard is (al lijkt het dit jaar de goede kant op te gaan). Dan scheelt het een stuk als je niet het volle pond hoeft te betalen. Gelukkig is de mogelijkheid er, mits je ergens een game hebt liggen die je niet meer nodig hebt.

FIFA 23 inruilactie bij Game Mania

Er loopt namelijk een inruilactie voor FIFA 23 bij Game Mania. Daarmee kun je verschillende versies van de game voor de release uit alvast met korting scoren. De Xbox One en PS4 games kosten 25 euro bij inlevering van 2 games, de PS5 en Xbox Series X versies kosten 40 euro bij inlevering van 2 games. Voor de PS5 versie kun je ook één game inleveren, wat een prijs van 50 euro oplevert.
Overigens kun je ook een Switch game inleveren om de Switch-versie van de game voor een tientje te kopen. Bedenk alleen wel dat FIFA 23 op de Switch een Legacy Edition is, wat wil zeggen dat er bijna geen grote verbeteringen zijn doorgevoerd die we afgelopen jaren wel op andere platforms hebben gezien. We raden dan ook niet per se aan dat je FIFA 23 op de Switch koopt.
Deze actie loopt nog tot en met 9 oktober, dus ook als je nu nog niet zeker weet of je FIFA 23 wel wil hebben, kun je misschien nog van de actie profiteren. Verder lopen er nog allerlei andere inruilacties op games. Zo kun je ook The Last of Us Part 1 en Splatoon 3 met korting scoren.