Scoor nu extra veel Capitale in Red Dead Online!

News
woensdag, 25 augustus 2021 om 15:00
red dead online blood money contractsf1629892316
Criminelen worden ook deze week weer mooi in het zonnetje gezet door Rockstar. Zo kunnen ze niet alleen lekker veel XP verdienen, maar ook hun verzameling Capitale goed aanvullen.
Sinds de Blood Money update voor Red Dead Online kunnen spelers aan de slag met een hele berg aan criminele activiteiten en zich eindelijk echt gedragen als outlaws. Doe je die werkzaamheden met plezier, dan hebben we goed nieuws. Deze week zal je namelijk twee keer zoveel XP verdienen met alle Blood Money Contracts. Daarnaast krijg je ook een coupon voor 30 procent korting op een Ability Card Upgrade voor het voltooien van een contract.
Maar dat is niet het enige goede nieuws voor de spelers onder ons die het niet zo nauw nemen met de wet. Wil je namelijk toegang krijgen tot de echt lucratieve opdrachten van de Bonte familie, dan is het de komende dagen een goed idee om veel contracten uit te voeren. Tijdens de missies heb je nu meer kans dan normaal om Capitale te vinden - het meest waardevolle middel in de onderwereld van Red Dead Online!

Mooie kortingen in Red Dead Online

Naast de bonussen voor criminelen, kan je deze week ook mooi profiteren van vele kortingen die de winkeliers in het Wilde Westen aanbieden. Zo kan je alle semi-automatic shotguns en semi-automatic pistols aanschaffen met 40 procent korting, de Kalruber paarden met 30 procent korting en alle geneesmiddelen en provisions met maar liefst 50 procent korting.
Neem de komende dagen overigens ook een kijkje naar je Role Challenges. Voltooi je er namelijk tussen nu en 30 augustus vijf stuks van, dan zal je een gratis Treasure Map ontvangen die je kan ophalen in je kamp.