Cyberpunk 2077 nu voor een extreem lage prijs te halen

News
woensdag, 25 augustus 2021 om 14:00
cyberpunk 2077f1665048605
De lancering van Cyberpunk 2077 was niet opperbest, maar CD Projekt RED heeft hard gewerkt om alle problemen op te lossen. Een ideaal moment dus om de game nu te halen, helemaal dankzij de extreem lage prijs bij Amazon!
Als er één game is die de titel ‘flop van het jaar 2020’ mag ontvangen, dan is dat wel Cyberpunk 2077. Na het succes van The Witcher 3: Wild Hunt keken enorm veel gamers uit naar het volgende project van CD Projekt RED, maar door een hele berg aan bugs, glitches, lage framerate en andere technische problemen, was de release één grote ramp. Het ging zelfs zo ver dat Sony besloot om de game te verwijderen van de PlayStation Store.
Sindsdien is CD Projekt RED alleen hard aan de bak geweest om alle problemen op te lossen en dat is de ontwikkelaar goed gelukt. Het heeft nu zelfs tijd om nieuwe content aan de game toe te voegen. Een ideaal moment dus om eindelijk in te stappen, met name dankzij de aanbieding op Amazon.nl. Bij de webshop kan je de game nu voor een extreem lage prijs halen!

Duister avontuur in Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 speelt zich af in een dystopische toekomst in Night City. De samenleving wordt gedomineerd door grote bedrijven, terwijl op de straten de ‘wet’ wordt gehandhaafd door bendes, de georganiseerde misdaad en corrupte agenten.
Als speler kom jij terecht in de gevaarlijke stad in de schoenen van V. Wat precies jouw origin story is mag je helemaal zelf bepalen, maar uiteindelijk zal je de kans van je leven krijgen om hogerop in de hiërarchie te komen. Dat buitenkansje loopt alleen al snel uit op een enorme ramp...

Populair Nieuws