Scoor nu een SSD voor je PS5 met dikke korting!

News
maandag, 15 augustus 2022 om 9:45
ps5 ssdsf1631201047
Als je je niet al te druk wil hoeven maken over de opslag van je PS5 is een extra SSD zeer de moeite waard. Er zijn veel opties als je een SSD zoekt voor de console, maar misschien wel de beste optie is nu met veel korting te scoren!
De SSD is één van de belangrijkste onderdelen van de huidige console-generatie. Deze vorm van opslag is veel sneller dan een HDD, waardoor sommige games helemaal geen laadschermen meer nodig hebben. Als je je opslag op PS5 flink wil uitbreiden kun je nu je slag slaan.

De beste PS5 SSD nu spotgoedkoop!

Je kunt op dit moment de Western Digital Black SN850 met heatsink met dikke korting scoren. Dat is een mooie deal, en niet alleen om de korting. Dit is namelijk dezelfde SSD die onlangs de eer kreeg om als eerste een officiële goedkeuring van Sony te krijgen!
Afhankelijk van welke editie je neemt kan de korting wat verschillen. Je kunt de SSD krijgen met 500GB, 1TB of 2TB aan opslagruimte. Die van 500GB is momenteel minder dan 100 euro, maar ook op het model van 1TB is een grote korting.

Ook PS5 voorraad gespot

Om een SSD te installeren in je PS5 heb je natuurlijk wel een PS5 nodig. In dat geval kan het lonen om even langs te gaan bij de MediaMarkt. Daar is onlangs namelijk weer voorraad van de console gezien.

Populair Nieuws