Nieuwe PS5 voorraad gespot bij MediaMarkt!

News
donderdag, 11 augustus 2022 om 16:00
playstation 5 rechtopf1604590376
De PS5 is vaak lastig te vinden, maar er is weer voorraad gezien in Nederland. Als je even langs de MediaMarkt kan, kan dat zomaar de moeite waard zijn. Bij MediaMarkt Emmen zijn namelijk bundels gespot.
Het is weer zover: er is PS5 voorraad. Het is wel verstandig om snel te zijn, wat de bekende voorraad is niet heel groot. Er zijn 16 bundels van de PS5 Disc Edition gezien bij MediaMarkt Emmen.
Deze bundels bevatten een officiële bundel van de PS5 met een downloadcode van Horizon Forbidden West. Daaraan heeft MediaMarkt twee DualSense controllers, een accessoirepakket en Spider-Man Miles Morales toegevoegd. Dat totaalplaatje kost je 729 euro.
Op het moment van schrijven weten we niets over voorraad bij andere filialen. Over de telefoon heeft MediaMarkt in het verleden helaas niet willen zeggen bij welke filialen er voorraad is. Toch is er een goede kans dat deze voorraad in Emmen geen geïsoleerd incident is, dus wie weet loont het de moeite om bij jouw plaatselijke filiaal langs te gaan.

Wat kun je zoal spelen op de PS5?

Er is geen gebrek aan games die je kunt spelen als je eenmaal een PS5 hebt bemachtigd. De games die in de bundel zijn inbegrepen zijn bijvoorbeeld al toppers. Ook in de rest van het jaar verschijnt er nog veel moois, waaronder God of War Ragnarok. Op dit moment is Elden Ring de best gewaardeerde game voor de console.

Populair Nieuws