Eerste seizoen van de populaire game MultiVersus gaat vandaag van start

News
maandag, 15 augustus 2022 om 8:30
screenshot 2022 05 16 234034f1660491844
Vandaag gaat het eerste seizoen van het Super Smash Bros-achtige vechtspel MultiVersus van start. Deze nieuwe update van de Warner Bros. game bevat een aantal toevoegingen en aanpassingen.
Deze update van MultiVersus brengt veel nieuwe toevoegingen met zich mee. Zo is er een nieuwe battlepass waarmee je verschillende skins, icoontjes, banners en meer mee kan vrijspelen. In de pre-season had de game ook al een battlepass, deze was alleen korter dan normaal. Naast de battlepass krijgt MultiVersus nu ook een ranked mode. Hierin kan je het opnemen tegen spelers die ongeveer even goed zijn in de game zodat de gevechten wat spannender zijn dan in de normale mode. Daarnaast krijgt de game ook een arcade mode, hier wordt op een later moment meer informatie over gegeven.
Later in het seizoen komen er ook nieuwe karakters beschikbaar in de game. MultiVersus bevat nu al een lijst met iconische karakters van Warner Bros, zoals Arya Stark van Game of Thrones, Superman van DC Comics, Shaggy van Scooby Doo en zelfs basketballer Lebron James. Vanaf 23 augustus is ook Morty van Rick and Morty te spelen en later dit seizoen komt ook Rick beschikbaar.

Seizoen 1 had wat vertraging

In eerste instantie zou seizoen 1 van MultiVersus eigenlijk al op 8 augustus uitkomen. Via Twitter hadden de ontwikkelaars een paar dagen daarvoor aangekondigd dat het seizoen net iets later van start gaat. Ook niet alles wat seizoen 1 met zich meebrengt komt vandaag gelijk beschikbaar. Door het hele seizoen heen wordt er nieuwe content toegevoegd aan MultiVersus.

Populair Nieuws