FIFA 23 pre-orderen doe je hier

Article
zaterdag, 20 augustus 2022 om 9:00
fifa 23f1658388766
De laatste FIFA-game van EA komt eraan. Vanaf 30 september kun je de game spelen. Een pre-order is handig als je vanaf dag één klaar wil zitten, dus wij zetten wat mogelijkheden voor je op een rij.
Je hoeft niet lang meer te wachten op FIFA 23. De release is al over iets meer dan een maand en er zijn dan ook al pre-orders beschikbaar. Maar waar kun je zoal terecht?
Voor een populaire game als FIFA hoef je gelukkig niet ver te zoeken. Je vindt hem gewoon bij de gebruikelijke winkels. Het loont bovendien om fysiek te kopen, want je bent net iets goedkoper uit dan wanneer je bijvoorbeeld in de PlayStation Store of Microsoft Store koopt.

Zijn er ook pre-order voordelen?

Behalve dat je de game als het goed is meteen op 30 september in huis hebt, zijn er nog meer voordelen aan een FIFA 23 pre-order. Je ontvangt namelijk een aantal bonussen, die je kunnen helpen in verschillende spelmodi. Als pre-order bonus ontvang je het volgende:
  • FUT Team of the Week 1 spelersitem
  • Kylian Mbappé leenitem voor 5 FUT wedstrijden
  • FUT Ambassadeur leenspeler voor 3 FUT wedstrijden (keuze uit Davies, Son of Vinícius Jr.).
  • Talent van eigen bodem voor carrièremodus
Dat zijn misschien geen heel grote bonussen, maar we hebben het hier dan ook over de standaard editie. De bonussen voor de Ultimate Edition zijn wellicht wat interessanter. Naast het bovenstaande krijg je bijvoorbeeld ook 4600 FIFA punten, een Ones To Watch spelersitem en een FIFA World Cup FUT Hero Item. Voor die laatste moet je de Ultimate Edition alleen wel vóór 22 augustus besteld hebben.
mbappe lores wm 16x9f1658326285

Speel eerder met de FIFA 23 Ultimate Edition

Maar die extra bonussen zijn nog steeds niet de grootste reden om de FIFA 23 Ultimate Edition te kopen. Want zoals met veel sportgames van EA kun je FIFA 23 eerder spelen als je de Ultimate Edition koopt. In dit geval kun je vanaf 27 september al aan de slag met de game.
Daarbij heb je met de Ultimate Edition ook nog eens het voordeel van Dual Entitlement. Dat wil zeggen dat als je de Ultimate Edition koopt voor Xbox One of PS4, je de game later gratis kunt upgraden naar de Xbox Series X of PS5 versie.
dual athlete gen5 ue crop social 1920x1080f1658315438

Waar kun je de FIFA 23 Ultimate Edition kopen?

Mocht je graag de Ultimate Edition willen hebben, dan kun je helaas niet naar de winkel. De Ultimate Edition van FIFA 23 is alleen digitaal verkrijgbaar via digitale winkels. Het is ook een aanzienlijk duurder pakket dan de standaard editie.
Op steam betaal je voor de Ultimate Edition naemlijk 89,99 euro. In de PlayStation Store en Microsoft Store moet je zelfs 99,99 neertellen. Tenzij je heel graag die drie dagen eerder wil spelen, of profijt hebt van Dual Entitlement, is het maar de vraag of dit de editite voor jou is.
Twijfel je nog of je überhaupt aan FIFA 23 moet beginnen? Je kunt hier alvast een preview over de game lezen. Ook heeft EA inmiddels het nodige bekendgemaakt over onder andere de carrièremodus en de FUT modus. Je hebt nog even om je in de nieuwe features van de game te verdiepen, voordat hij verschijnt op 30 september.