Scoor The Last of Us Part 1 voor PS5 alvast met korting!

News
dinsdag, 16 augustus 2022 om 15:00
the last of us part 1 remakef1672920524
Het duurt niet lang meer voor er weer een kans is om The Last of Us te beleven. Oude gedienden en nieuwe spelers kunnen vanaf 2 september aan de slag met de PS5 remake van de game. Hoewel hij nog niet uit is, kun je nu alvast korting pakken op The Last of Us Part 1.
De meningen over The Last of Us Part 1 zijn verdeeld. Visueel ziet de game er goed uit en ook de gelekte toegankelijkheidsopties zijn welkom. Maar is een remake van deze game wel nodig? Is het niet gewoon een cash grab?

Haal The Last of Us Part 1 met korting!

Als jij The Last of Us Part 1 ook te duur vind, maar hem stiekem toch wil spelen, heeft Game Mania een kansje voor je. Tegen inlevering van een andere game kun je de PS5 remake van The Last of Us namelijk voor 40 of 50 euro kopen. Dat zijn al aantrekkelijkere prijzen dan de 70 à 80 euro die er normaal voor gevraagd wordt.
Je kunt de game voor 40 euro krijgen bij inlevering van twee games, die voor allerlei platformen kunnen zijn. Als je 50 euro een eerlijke prijs vindt hoef je maar één game in te leveren, maar dat moet dan wel een PS5-game zijn. De deelnemende games kun je via de link hierboven zien.
Overigens kun je ook nog andere games via een inruilactie scoren. Voor de Saints Row reboot geldt bijvoorbeeld nagenoeg dezelfde actie. Ook Splatoon 3 kun je via een inruilactie met korting scoren, maar daarbij kunnen alleen Switch-games ingeleverd worden.

Populair Nieuws