Scoor een PS5 SSD alleen vandaag met dikke korting!

News
woensdag, 15 februari 2023 om 11:30
ps5 ssdsf1631201047
Als je veel verschillende games speelt, zul je waarschijnlijk vroeg of laat worstelen met opslagruimte. Een uitbreiding van het interne geheugen van je console is dan ook nooit weg. Vandaag kun je zo’n uitbreiding goedkoop scoren bij MediaMarkt.
Games zijn tegenwoordig groot en lang niet alle ontwikkelaars slagen erin om de bestandsgrootte klein te houden. Het onlangs verschenen Hogwarts Legacy neemt bijvoorbeeld zo’n 80 GB in beslag en veel andere populaire games hebben een vergelijkbare grootte. Wie een stoelendans van gearchiveerde en geïnstalleerde games wil voorkomen heeft dus baat bij een geheugenuitbreiding.

MediaMarkt stunt met PS5 SSD!

MediaMarkt heeft nu een mooie deal voor geheugenuitbreiding, met name voor PS5 spelers. De eerste en tot dusver enige officiële PS5 SSD is namelijk met flinke korting verkrijgbaar: bij het grootste model gaat de helft van de prijs eraf! Je moet alleen wel snel zijn, want het is een dagdeal voor 15 februari.
De bewuste SSD is de WD Black SN850, al langer een aanrader voor PS5-gebruikers. Zelfs de ontwerper van de PS5 geeft de voorkeur aan deze SSD. Vandaar ook dat hij een officiële PS5-variant heeft gekregen. Het is deze variant die nu met flinke korting te scoren is.
Je kunt trouwens sowieso bij MediaMarkt terecht voor mooie deals. De kortingen voor Valentijnsdag zijn voorbij, maar je kunt nog steeds profiteren van de gewone Mega Deals. Daar zijn ook wat deals bij waar je als gamer misschien van kan profiteren, zoals soundbars en tv’s.