Eerste games van PS Plus Extra voor februari zijn gelekt

News
woensdag, 15 februari 2023 om 11:00
ps plus ps5f1631005854
Het was te verwachten, ook deze maand zijn de eerste games van de PS Plus lineup gelekt voordat deze officieel bekendgemaakt zijn. Als het lek klopt, zien abonnees een bijzonder goede maand tegemoet!
Nog net een aantal uur voordat Sony de nieuwe toevoegingen aan PS Plus Extra en PS Plus Premium bekendmaakt heeft een vertrouwde bron de eerste games al gelekt. De vier games die hij noemt zijn bepaald niet de minste, dus mocht hij het bij het rechte eind hebben, dan kunnen abonnees van PS Plus weer een uitstekende maand tegemoet zien!
Billbil-kun kennen we inmiddels als gebruiker van het Franse platform Dealabs, maar steeds vaker gebruikt hij ook zijn eigen twitter-account om zijn nieuws naar buiten te brengen. Zo ook dit keer. In een tweet verklapt hij alvast vier games die op 21 februari naar PS Plus Extra komen.
Volgens Billbil-kun worden de volgende games in ieder geval toegevoegd aan de PS Plus Extra-selectie:
Stuk voor stuk zijn dit grote titels, waar menig PlayStation speler erg blij mee zal zijn. Bovendien blijft het daar niet bij, Billbil-kun geeft aan dat er nog meer games toegevoegd zullen worden.

Grote games toegevoegd aan PS Plus Extra in februari

Sony voegt maandelijks nieuwe games toe aan de PS Plus Extra en PS Plus Premium catalogus. Vorige maand werden onder anderen Back 4 Blood, Dragon Ball FighterZ en Devil May Cry 5: Special Edition toegevoegd. In totaal werden vorige maand 14 titels toegevoegd. Voor deze maand mogen we dus zeker nog wel een aantal extra games verwachten.
De games zullen volgende week dinsdag 21 februari beschikbaar komen. Wil je meteen op de hoogte zijn wanneer de games gratis beschikbaar zijn? Zet de games dan nu al in je lijst met favorieten. Je krijgt dan een waarschuwing zodra de games te downloaden zijn! Dit geldt ook voor games die in de aanbieding komen of een permanente prijsverlaging krijgen. Het is dus een heel makkelijke manier om koopjes te jagen!
In tegenstelling tot de PS Plus Essential games worden geclaimde games niet van jou. PS Plus Extra en PS Plus Premium bevatten een grote catalogus games van meer dan 300 (en voor PS Plus Premium zelfs meer dan 700) games die te spelen zijn zolang je abonnement loopt. Heb je nog geen abonnement, dan is dit je kans, Sony heeft namelijk een mooie kortingsactie lopen in de Store.
Maandelijks worden de gratis games voor de diverse PS Plus varianten bekendgemaakt. PS Plus Essential games komen altijd op de eerste dinsdag van de maand beschikbaar en worden de woensdag daarvoor bekend gemaakt. Voor PS Plus Extra en PS Plus Premium geldt dat deze de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekendgemaakt worden.