PlayStation Now krijgt in oktober The Last of Us Part 2, Fallout 76 en meer erbij

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 9:30
the last of us 2 1f1622556788
Abonnees van PlayStation Now kunnen weer aan de slag met een aantal nieuwe toptitels. Sony voegt voor oktober namelijk weer een reeks nieuwe games toe, waaronder The Last of Us Part 2 en Fallout 76.
Als het gaat om het streamen van games, dan steelt Microsoft de show met de Xbox Game Pass. Toch is Sony hard aan het werk om haar soortgelijke dienst - die te gebruiken is op de PlayStation 5, PlayStation 4 en PC - meer in de spotlight te zetten. Daarom worden er elke maand weer een aantal titels aan PlayStation Now toegevoegd, van kleine games tot aan grote toppers.
Dat is deze maand ook weer het geval, want voor oktober 2021 heeft Sony opnieuw een heel scala aan nieuwe toevoegingen gepland. Via het PlayStation Blog maakt het bedrijf bekend dat abonnees vanaf 5 oktober aan de slag kunnen met de volgende games:

Tot wanneer zijn de PS Now games te spelen?

De titels die Sony toevoegt deze maand zullen helaas niet voor eeuwig op de streamingdienst blijven staan. De collectie van PlayStation Now wordt namelijk regelmatig gerouleerd. Wil je dus van The Last of Us Part 2 genieten, dan zal je dat de komende maanden moeten. In de aankondiging is namelijk al bekendgemaakt dat de game 3 januari 2022 van PS Now zal verdwijnen. Voor de overige games is geen datum bekendgemaakt wanneer ze van de dienst verwijderd zullen worden.