Scoor deze LEGO Super Mario nu met korting

News
donderdag, 07 maart 2024 om 13:00
Binnenkort is het 10 maart, een datum die ook wel bekendstaat als MAR10 Day. Dat wordt natuurlijk hier en daar gevierd. Bij LEGO zijn er bijvoorbeeld verschillende Super Mario sets in de aanbieding.
Binnenkort onthult LEGO iets nieuws in de Super Mario-lijn, vermoedelijk nieuwe sets. Maar dat is niet de enige manier waarop het bedrijf MAR10 Day viert. Er wordt namelijk ook een een aantal bestaande sets met korting aangeboden.

Check deze LEGO Super Mario deals!

Deze speciale Mario-sale geldt op een aantal heel verschillende sets. Het gaat voornamelijk om uitbreidingssets. Zo kun je het kasteel van Peach, dat van Dry Bowser of de boomhut van Donkey Kong met korting scoren. De deals staan hieronder op een rij:
Hoewel MAR10 Day op zondag valt, het je iets langer de tijd om van deze sale te profiteren die loopt namelijk nog tot maandag. Als LEGO Insider bent kun je in die tijd ook profiteren van een aantal andere voordelen, zoals dubbele punten bij aankoop van een Mario-set.
Het lijkt trouwens mogelijk dat MAR10 dag dit jaar extra spannend wordt. Een betrouwbare insider beweert namelijk dat Nintendo ook nieuwe informatie gaat onthullen over aankomende games. Het zou gaan om Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD.