Nieuwe LEGO Super Mario-sets mogelijk snel onthuld

News
dinsdag, 05 maart 2024 om 11:30
Het is bijna 10 maart, een dag waarop Mario vaak in het zonnetje wordt gezet. Hij is niet jarig, maar als je de datum creatief opschrijft (MAR10) zien zijn naam. Het ziet ernaar uit dat MAR10 Day dit jaar wordt gevierd met nieuwe LEGO Super Mario-sets.
Het is nog maar een paar dagen geleden dat de eerste LEGO Animal Crossing-sets in de winkel verschenen. Maar er lijkt nog meer op weg te zijn voor Nintendo-fans die ook van LEGO houden. Er is namelijk een korte teaser gedeeld voor een LEGO Super Mario-aankondiging op 9 maart, de dag voor MAR10 Day.
Uit die teaser is niet echt op te maken wat er zoal wordt onthuld. Er zijn bijvoorbeeld geen silhouetten van sets te zien. Er is zelfs geen bevestiging dat het om nieuwe sets gaat, al lijkt dat wel waarschijnlijk.
De teaser eindigt ermee dat er ongeziene figuren de studio binnenkomen. Dat kan betekenen dat er weer nieuwe personages worden toegevoegd aan de Super Mario-lijn. Er zijn inmiddels interactieve figuurtjes voor Mario, Luigi en Peach, maar de Mario-familie is natuurlijk groter dan dat.

Niet alleen LEGO op MAR10 Day?

LEGO Super is mogelijk niet het enige waarover er nieuws gebracht wordt op of rond 10 maart. Tweets van de leaker Pyoro_X doen vermoeden dat Nintendo zelf ook iets gaat laten zien. Het zou gaan om Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD.