‘Snel nieuwe info over remake geliefde Mario-game’

News
maandag, 04 maart 2024 om 15:30
paper mario the thousand year doorf1702571277
De eerste Nintendo Direct van het jaar zette third-party ontwikkelaars in het zonnetje. Daardoor weten we niet bijzonder veel over bijvoorbeeld Mario-games die dit jaar uitkomen. Daar zou binnenkort verandering in kunnen komen.
Waar Star Wars-fans vaak iets leuks kunnen verwachten op May the Fourth, krijgen Mario-fans vaak een traktatie op 10 maart, of liever gezegd, MAR10 Day. Die datum nadert en het Twitter-account No Context Super Mario suggereert dat Nintendo op die dag misschien iets kan onthullen. In het bijzonder zou hij graag iets horen over de remake van Paper Mario: The Thousand-Year Door.
Het account lijkt zelf geen insider-informatie te hebben, maar de inmiddels bekende leaker Pyoro_X haakt in op deze tweet en lijkt te suggereren dat No Context Super Mario de spijker op zijn kop heeft geslagen. MAR10 Day valt dit jaar op zondag, maar Pyoro_X lijkt te suggereren dat dat een onthulling niet uitsluit. Bovendien noemt hij nog een andere game die getoond kan worden.

Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 info op komst?

Pyoro_X suggereert namelijk dat Luigi’s Mansion 2 HD ook aan bod komt. Hoewel van Paper Mario alleen bekend is dat hij dit jaar verschijnt, is van Luigi’s Mansion 2 HD al bevestigd dat hij ergens in het midden van het jaar uitkomt. Het zou dan ook niet onredelijk zijn als er binnenkort een datum bekend wordt gemaakt.
Het zal natuurlijk moeten blijken of Nintendo inderdaad wat aankondigt rondom deze games op 10 maart. Dat die datum op zondag valt kan trouwens betekenen dat er al eerder of later iets wordt aangekondigd. De hoofdattractie van MAR10 Day zou dan op bijvoorbeeld MAR8 Day of MAR11 Day vallen.

Populair Nieuws