Scoor Tiny Tina’s Wonderlands Treasure Trove met flinke korting

News
vrijdag, 05 augustus 2022 om 11:00
tiny tinas wonderlands 1f1645549055
Eerder dit jaar konden we genieten van een Borderlands-spinoff rondom het personage Tiny Tina. Zoals met veel games was er ook een aantal mooie officiële goodies verkrijgbaar in de vorm van Tiny Tina’s Wodnerlands Treasure Trove. Mocht je die nog niet in huis hebben, dan kun je nu van een mooie korting profiteren.
Als gamer worden we vaak in verleiding gebracht door mooie Collector’s Editions van games waar we fan van zijn. Jammer genoeg zijn die speciale edities vaak nogal prijzig. Maar als je van Borderlands of Tiny Tina’s Wonderlands houdt valt dat op dit moment eigenlijk best mee.

Scoor de Treasure Trove bij bol.com!

Op dit moment kun je de Treasure Trove van Tiny Tina’s Wonderlands namelijk bij bol.com kopen voor maar 62,55 euro. Dat is een behoorlijke korting van bijna 40 procent op de adviesprijs. Die ligt namelijk zo rond de 100 euro.
In de Treasure Trove vind je een kaart van de overworld van de game, een pak Tarot-kaarten, speldjes en meer. Wat je er overigens niet in vind is de game zelf. Dat is misschien een tegenvaller als je de game nog niet hebt, maar aan de andere kant heb je zo niet ineens een exemplaar over als je de game eerder al hebt gekocht.
Overigens kun je nog meer korting pakken op games. Zo is de PS5-versie van Death Stranding voor nog geen twee tientjes te koop. Bij MediaMarkt loopt er nog steeds een Red Week sale, mocht je nog hardware nodig hebben.